Apparaten en accessoires
Chilli con carne
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
olijfolie30 g
-
ui gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
gemalen komijn½ tl
-
rode paprika in stukken250 g
-
½ tl chillipoeder, volgens smaakverse groene chilipeper (zie tips)1
-
rundergehakt450 g
-
tomaten uit blik (hele) of vers300 g
-
zout1 tl
-
rode chilisaus1 tl
-
kidneybonen, uit blik afgegoten400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
1452 kJ /
346 kcal
Vetten
18 g
Vezels
10.9 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chili non Carne
1u.
Lamscurry
1u.
Vichyssoise met pasta
35min
Hong Kong rijst met worst
55min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Snelle Thaise kipcurry
40min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Kip garam masala
50min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Indiase groentencurry
50min
Stoofgerecht met tofu
30min